De smederij

Voor eerlijk handwerk, gecombineerd met maatwerk in goede kwaliteit kunt u terecht bij Smederij  Matthijsse. Wanneer u als klant met een idee komt, dan is het zaak om dit te vertalen naar een doordacht ontwerp. Als dit ontwerp beider goedkeuring kan wegdragen, pas dan wordt tot het vervaardigen overgegaan. Dit hoeft zich niet te beperken tot smeedwerk, maar wij kunnen ook gietwerk of andere metaalbewerkingen verzorgen. of voorwerpen aanpassen maar ook complete hekwerken inclusief bediening maken en leveren. Wij proberen zo veelzijdig mogelijk te zijn, maar daarbij wordt wel de kwaliteit in acht genomen.

Bent u op zoek naar hoogwaardig smeedwerk of wilt u bestaand ijzerwerk professioneel laten restaureren ? Informeer dan voor een persoonlijk en gedegen advies .

 

In de smederij zijn vele voorbeelden van vakmanschap te zien. Daarnaast is het assortiment aangevuld met onder meer schoorsteenkappen, windwijzers, gietijzeren kettingen en overige gietijzeren producten. Vrijwel elke vraag of idee kan beantwoord of uitgevoerd worden.

 

 

 

De smederij De smederij De smederij De smederij De smederij De smederij

Smederij en Snijtechniek

Naast de Smederij zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de bestaande bedrijven binnen de familie door het aanschaffen van een 3D Waterjet snijmachine. Door deze bundeling kunnen wij voor vele vragen en uitdagingen een oplossing bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor productie, engineering en montage van al uw producten en projecten.

Watersnijden is een koud proces waardoor nagenoeg alle materialen bewerkt kunnen worden. Van staal en RVS tot kunststoffen en hout. Dankzij de 3D kop met een werkhoek van 68° , zijn de mogelijkheden eindeloos.

Zie MST Groep BV

https://mstgroep.nl

Smederij en Snijtechniek Smederij en Snijtechniek Smederij en Snijtechniek Smederij en Snijtechniek