De smederijwinkel

In de smederijwinkel zijn vele voorbeelden van vakmanschap te zien. Daarnaast is het assortiment aangevuld met onder meer schoorsteenkappen, windwijzers, gietijzeren kettingen en overige gietijzeren producten. Vrijwel elke vraag of idee kan beantwoord of uitgevoerd worden.

Smederij en Snijtechniek

Naast de Smederij zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de bestaande bedrijven binnen de familie door het aanschaffen van een 3D Waterjet snijmachine. Door deze bundeling kunnen wij voor vele vragen en uitdagingen een oplossing bieden. Zo kunt u bij ons terecht voor productie, engineering en montage van al uw producten en projecten.

Watersnijden is een koud proces waardoor nagenoeg alle materialen bewerkt kunnen worden. Van staal en RVS tot kunststoffen en hout. Dankzij de 3D kop met een werkhoek van 68° , zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hobbyloods Rapenburg

Dagbesteding en Cursus houtbewerking

Jongeren, schoolverlaters, jong volwassenen en ouderen met een beperking zijn welkom, van welke aard dan ook. Zoals bijvoorbeeld stoornis in het autisme spectrum , adhd , verstandelijke beperking , licht beginnende dementie of niet aangeboren hersenletsel.

In kleine groepjes kunnen ze enkele dagdelen per week bezig zijn met houtbewerking in een rustige omgeving. Daarbij is begeleiding aanwezig van een vakbekwame docent houtbewerking. Indien nodig of gewenst , kan er voor extra/meer specifieke ondersteuning persoonlijke begeleiding- en coaching ingezet worden.

Bij HDAM Dagbesteding staat het sociale aspect bovenaan. Het streven is dat de cliënt  een thuisgevoel kan krijgen , een plaats waar hij/zij zichzelf kan en mag zijn.

HDAM Dagbesteding is lid van CKZ : Coöperatie van Ondernemers in de Kleinschalige Zorg in Zeeland en werkt samen met Minneboo Coaching & Welzijn en Zorgbureau Zeeland.

De dagbesteding die HDAM biedt, kan tot stand komen via de WMO , u kunt dan een beschikking aanvragen via de gemeente , dan loopt de financiering via de Gemeenten op Walcheren. Of wanneer u een beschikking heeft in de vorm van een PGB , dan betaalt u zelf uw zorgverlener rechtstreeks.

Ouderen en jongeren ( of hun ouders/begeleiders ) die interesse hebben, kunnen contact opnemen of langskomen.

(Klik op onderstaande afbeeldingen om de hele foto/flyer te zien)