Hekwerk H490

Hekwerk H490

Smederij Ido Matthijsse levert op maat gemaakte inrijpoorten , die tot in detail op uw wensen worden gemaakt. Van modern tot hand gesmeed , compleet met fundatie , automatisering en evt. metselwerk. Deze poorten kunnen overal in Europa worden geleverd en worden in principe in een dag geplaatst , wat minimale overlast voor de klant betekend.
Deze inrijpoort is geheel hand gesmeed , gaten zijn in de strip "geslagen" , scharnieren en motorbak-ophanging zijn verticaal en horizontaal verstelbaar , elektronica van de automatisering is weggewerkt in roestvrij stalen kasten die in de achterzijde van de gemetselde palen zijn geplaatst.
Om roestvorming op lange termijn te voorkomen , ook vlak aan de kust , zijn alle naden rondom afgelast en nabewerkt , alles ,buitenom de rvs onderdelen, is thermisch verzinkt en voorzien van een dubbellaags poedercoating-systeem.
Een inrijpoort in de juiste stijl en model in de juiste verhoudingen kan uw woning compleet maken en is zicht bepalend.
Als deze poort ook op de niet zichtbare punten op de juiste manier met de juiste materialen gemaakt is , kan een poort , mits goed onderhouden , een mensenleven meegaan.
Dus komt u eens informeren bij ons waaraan een goede poort moet voldoen en waar u op moet letten voordat u een verkeerde beslissing neemt : info@idomatthijsse.nl
Klik op de foto's om ook de details te zien.  Zie Productboek overige Hekwerken.
Hekwerk H490 Hekwerk H490 Hekwerk H490 Hekwerk H490 Hekwerk H490 Hekwerk H490 Hekwerk H490 Hekwerk H490 Hekwerk H490 Hekwerk H490

Opzoek naar op maat gemaakt smeedwerk?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact

Weetjes van Ido Matthijsse

Nieuw : Verhuur buscamper

Lees meer

Gouden Harp

Lees meer

Windwijzer bladgoud

Lees meer

Showmodel hekwerk

Lees meer

Restauratiewerk

Lees meer